Welkom in de Zwedenstraat

Food Blending magazijn

Zwedenstraat 2a

Sinds 1 augustus kan je ons terugvinden in onze splinternieuwe productiehal in de Zwedenstraat 2a in Evergem. Zoals je reeds kon lezen in onze vorige blogs heeft zo’n verhuis enkel voordelen.

Hypermoderne infrastructuur

Als het gaat om een machinepark evolueert Food Blending mee met de sector en de technologische innovaties.

Optimalisatie van onze processen

Daarnaast was de verhuis naar onze nieuwe locatie de ideale gelegenheid om het ganse productieproces eens zeer grondig onder de loep te nemen en verder te optimaliseren. Je leest er meer over in onze blog over voorraadbeheer.

Waarom dat voor jou goed nieuws is? Een machinepark en workflow in topconditie betekent dat we onze klanten nog beter, efficiënter en meer op maat kunnen bedienen. Van de aanvoer van je ingrediënten tot de (her)verpakking en levering van je eindproduct.

Veel meer ruimte

Ons nieuw bedrijfsgebouw heeft met zijn 30.000 kubieke meter nog de mogelijkheid tot verdere uitbereiding. Samen met onze klanten willen we groeien en met onze verhuis nemen we hierin een grote stap voorwaarts.

Focus op nieuwe noden

Bij de opbouw en inrichting van het nieuwe bedrijfsgebouw, hadden we uiteraard ook bijzondere aandacht voor de actuele noden binnen de voedingsindustrie. Denk maar aan de stijgende vraag naar allergenenvrije voeding.

Meer ruimte betekent nu eenmaal dat we onze productielijnen nog meer en strikter kunnen opsplitsen. En zo claim jij je producten met een gerust hart als lactosevrij, glutenvrij, geschikt voor consumenten met een sojaallergie, en ga zo maar door.

Ook mee de vruchten plukken van onze verhuis? Geef een seintje. We bekijken graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart