Opslag en transport

Opslag en distributie

Food Blending beschikt over 30.000m³ aan opslagruimte. Uw goederen worden met de grootste zorg opgeslagen en behandeld. Inkomende grondstoffen worden onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Indien gewenst kan dit uitgebreid worden met staalnames en analyses.

Dankzij onze ligging nabij de belangrijkste verkeersassen en de havens is Food Blending perfect geschikt als uitvalsbasis voor distributie in de Benelux of andere landen binnen en buiten Europa.

Allergenenvrije opslagmogelijkheden

Naast onze allergenenvrije productielijnen beschikken wij uiteraard ook over de bijhorende allergenenvrije opslagmogelijkheden, dit door strikt gescheiden afdelingen. Onze werkwijze, interne apparatuur en opslag worden onderworpen aan hoogwaardige kwaliteitscontroles waardoor het risico op contaminatie tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Warehouse Management

Ons op maat gemaakt ERP-systeem bewaakt de voorraadniveaus en bijhorende parameters zoals houdbaarheid en partijnummers. Hierdoor zorgt Food Blending voor de perfecte tracering vanaf aankoop tot levering bij de klant!

We bieden u een optimale balans tussen voorraadkosten, kapitaalinvestering en distributiekosten. Food Blending is dus ook de geschikte partner voor het beheer van productie- & opslagactiviteiten.

Interesse in onze mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart