Kwaliteit

Kwaliteit

Voor Food Blending is kwaliteit een absolute topprioriteit waarvoor we een streng kwaliteitsbeleid hebben uitgerold. We stellen hoge eisen aan onze medewerkers en leveranciers om de kwaliteitsprocedures tijdens het volledige productieproces strikt na te leven.

Gebouw

Food Blending is gelokaliseerd in een nieuwe state-of-the-art productie-eenheid. Onze menglijnen zijn voorzien van de modernste meetapparatuur om steeds de kwaliteit van onze diensten te kunnen garanderen.

Dankzij ons ontwikkelings- en kwaliteitscentrum beschikken we over een ruim gamma aan toestellen om kwaliteitscontroles volgens de strengste normen uit te voeren. Zowel bij inkomende grondstoffen als bij uitgaande mengsels.

ERP en WMS

Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid hebben we een performant ERP en een Warehouse Management Systeem geïmplementeerd dat is aangepast aan de voedingssector. Hierdoor garanderen we een maximale traceerbaarheid. Elke zending die bij ons buiten gaat, krijgt een uniek nummer dat gekoppeld is aan de interne processen en gebruikte ingrediënten.

Certificaten

Food Blending beschikt over een FSSC 22000 Certificaat

Naast de traditionele kwaliteitssystemen bezit Food Blending het BIO certificaat. Ook Kosher en Halal behoren tot de mogelijkheden.

U kan onze certificaten downloaden door onderstaande logo’s aan te klikken. Voor verdere vragen omtrent kwaliteit kunt u ons steeds contacteren

Download van FSSC 22000 certificaat

Download van BIO certificaat

Foodblending kwaliteit

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart