Ontwikkelingscentrum

Ontwikkelingscentrum

Food Blending beschikt over een eigen ontwikkelingscentrum. Dat is uitgerust met de geschikte apparatuur. Het innovatiecentrum wordt gebruikt voor zowel de ontwikkeling van nieuwe producten als voor het fine-tunen van bestaande recepturen.

Eigen team

Ons team van gespecialiseerde voedingstechnologen heeft door jarenlange ervaring in heel wat verschillende voedingssectoren een ruime kennis opgebouwd. Daarenboven heeft Food Blending nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende gerenommeerde partners. Deze samenwerkingen, kennis en ervaring zorgen voor een absolute meerwaarde tijdens de ontwikkeling van uw receptuur.

We denken met u mee

Ons ruim aanbod aan ingredi├źnten komt dan weer van pas om uw recepturen te optimaliseren. Zowel op vlak van smaak als op vlak van functionaliteit. Bovendien houden we tijdens de optimalisatie steeds rekening met uw productieproces, prijsrestricties, declaratievereisten, …

Heb je interesse in de mogelijkheden van ons ontwikkelingscentrum of wil je graag in contact komen met onze voedingstechnologen?

Food Blending Ontwikkelingscentrum

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen?

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart