4 voordelen van een nieuwe locatie

groeien

Misschien heb je het al gemerkt: in de Zwedenstraat verrijst onze nieuwbouw en we staan al te popelen om er onze intrek te nemen. Dit biedt niet enkel voordelen voor ons maar er zijn alvast 4 manieren waarop ook jij als klant mee profiteert van onze nieuwe site.

een

1. Hypermoderne infrastructuur

Nieuw is op sommige vlakken nu eenmaal altijd beter en biedt voordelen. Als het gaat om een machinepark bijvoorbeeld. Uiteraard evolueert Food Blending voortdurend mee met de sector en de technologische innovaties. Toch is en blijft een nieuwe locatie de ideale gelegenheid om het ganse productieproces even zeer grondig onder de loep te nemen en verder te optimaliseren.

Waarom dat voor jou goed nieuws is? Een machinepark en workflow in topconditie betekent dat we onze klanten nog beter, efficiënter en meer op maat kunnen bedienen. Van de aanvoer van je ingrediënten tot de (her)verpakking en levering van je eindproduct.

twee

2. Ruimte voor groei

Als partner in de voedingsindustrie koesteren we grote ambities. Een nieuw bedrijfsgebouw met een oppervlakte van meer dan 30.000 kubieke meter op een site met de mogelijkheid tot nog verdere uitbereiding maakt daar zeker deel van uit. Samen met onze klanten willen we groeien en met onze verhuis nemen we hierin een grote stap voorwaarts.

We kijken hoopvol naar de toekomst en de voordelen van onze nieuwe locatie!

drie

3. Ervaren medewerkers, vertrouwde kwaliteit

Een uitnodigend gebouw met hedendaags werkcomfort en alle voorzieningen voor een vlotte en aangename werkdag. De voordelen van zo’n nieuwe locatie zijn steeds vaker een belangrijke factor bij de jobkeuze. Binnenkort krijgt de werkomgeving van onze medewerkers een fikse upgrade. Waarom dan nog veranderen van werkstek?

Onder meer zo bouwt Food Blending verder aan een sterk ervaren en gemotiveerd team.
Om het even welke verwerking we voor je uitvoeren, het is dit team dat de kwaliteit van jullie eindproducten elke dag opnieuw kan garanderen.

vier

4. Focus op nieuwe noden

Bij de opbouw en inrichting van het nieuwe bedrijfsgebouw, hadden we uiteraard ook bijzondere aandacht voor de actuele noden binnen de voedingsindustrie. Denk maar aan de stijgende vraag naar allergenenvrije voeding.

Meer ruimte betekent nu eenmaal dat we onze productielijnen nog meer en strikter kunnen opsplitsen. En zo claim jij je producten met een gerust hart als lactosevrij, glutenvrij, geschikt voor consumenten met een sojaallergie, en ga zo maar door.

Ook mee de vruchten plukken van onze verhuis? Geef een seintje. We bekijken graag hoe we je van dienst kunnen zijn.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart