Breken-Malen-Zeven

Breken – Malen – Zeven

Kwaliteit en service dragen wij hoog in het vaandel. Om onze diensten zo goed mogelijk aan te bieden en de kwaliteit te waarborgen, beschikken we over hoogwaardige apparatuur. Hiermee kunnen we aan alle vragen voldoen en zijn we altijd in staat om u te helpen. We vinden altijd een oplossing voor uw vraag en stellen steeds uw wensen en behoeften centraal. Of je nu op zoek bent naar breken, malen of zeven. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Breken

Naast het mengen van grondstoffen kunt u bij Food Blending ook terecht voor het breken ervan. Geklonterde, hard geworden producten kunnen worden gebroken tot de originele partikelgrootte. Indien gewenst kunnen er anti-klontermiddelen worden toegevoegd ter preventie.

Malen

Wenst u de partikelgrootte van een product te verkleinen, dan kunnen we uw grondstoffen ook malen. Dankzij onze diepgaande expertise en maalfaciliteiten kunnen we elk product vermalen naar gewenste korrelgrootte.

Zeven

Naast breken en malen bieden we ook de mogelijkheid uw grondstoffen en/of eindproducten te laten (her)zeven. Zeven kan een oplossing bieden om te grove en/of vreemde deeltjes uit uw producten te scheiden. Food Blending is uitgerust met verschillende hoogwaardige industriële zeven om verschillende deeltjesgroottes te kunnen afscheiden.

Metaaldetectie

Onze menglijnen zijn voorzien van uiterst precieze in-line metaaldetectoren die onze mengsels controleren. Daarnaast hebben wij ook metaaldetectoren ter beschikking voor het uitvoeren van extra controles op uw grondstoffen en/of eindproducten, welke een oplossing kunnen bieden bij een mogelijke aanwezigheid van metaaldeeltjes. Wij sporen ze voor u op.

Voor elke van onze diensten maken we gebruik van de nieuwste technologieën om steeds te voldoen aan de laatste veiligheidsnormen van de voedingssector.

Meer weten?

Foodblending zeef detail

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart