COVID-19

Beste Klant,

Beste Leverancier,

Omdat wij, net als u, geen zicht hebben op de verdere evolutie van het corona virus en de bijhorende maatregelen, volgen we de situatie op de voet op en trachten we ons zo goed als mogelijk aan te passen bij elke nieuwe wending. Op die manier hopen we de continuïteit van onze diensten te kunnen blijven waarborgen.

Hierbij maken we wel graag de kanttekening dat onvoorziene maatregelen/omstandigheden van invloed kunnen zijn op onze levertermijnen. In dat geval zullen wij hierover zeer duidelijk communiceren en jullie uiteraard alsnog trachten zo spoedig mogelijk te bedienen.

Daarenboven hopen wij dat onze leveranciers de situatie op dezelfde manier aanpakken en een zeer duidelijke communicatie trachten aan te houden.

Zo wordt elke schakel steeds voldoende geïnformeerd en kan deze de juiste maatregelen treffen.

Wij zijn er van overtuigd deze huidige situatie, samen met u, op een constructieve manier te kunnen aanpakken om de inpakt van het virus op de continuïteit van onze samenwerking zo laag mogelijk te houden.

Veel succes en alvast hartelijk dank!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart